Skip to content

Winkelmedewerker

Halle, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, BelgiëVlaanderen

Functieomschrijving

Op zoek naar een bijverdienste?

Sereni is een sterk netwerk van ondernemers, waarbij lokale verankering belangrijk is. Door onze krachten te bundelen kunnen we ons groeiend netwerk uitvaartondernemers ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op taken, waar ze echt het verschil maken voor mensen.

We evolueren van een uitvaartbedrijf naar een volwaardig zorgbedrijf.

Bij Sereni zijn we sterk doordrongen van de grote maatschappelijke impact van de uitvaartsector en de rol die we in de samenleving vervullen. Onze mensen zijn onze allerbelangrijkste troef. Alle medewerkers krijgen de nodige autonomie en vertrouwen om elke dag het beste van zichzelf te geven, creatief na te denken, kansen te creëren en te grijpen.

Onze missie en kernwaarden vormen een kompas bij het bouwen van ons Sereni DNA. Ons ondernemerschap werkt aanstekelijk. We blijven innoveren en zorgen voor een frisse wind in het uitvaart landschap. Zo maken wij ‘echt het verschil’


Als uitvaartbedrijf is Sereni steeds op zoek naar mensen die op flexibele basis iets willen bijverdienen.  Je zal mee ons team versterken om ervoor te zorgen dat mensen steeds in onze uitvaartwinkel terecht kunnen. Dit zowel op weekdagen als op zaterdagen, afhankelijke van jouw beschikbaarheden kan je worden ingepland in het team.  Een opleiding van de uitvaartondernemer krijg je "on the spot" en je wordt uiteraard bijgestaan door je collega's.  Wil je meer werken omdat je frequent beschikbaar bent, kan dit zeker ook voor andere taken.  Het gaat telkens om opdrachten als gelegenheidsmedewerker waarbij je werkt aan een marktconform uurtarief.

  • Ontvangen van mensen die op zoek zijn naar rouwartikelen


Vereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent op zoek naar een bijverdienste
  • Je bent flexibel en vaak beschikbaar, ook op zaterdag
  • Je hebt een verzorgd voorkomen en vindt omgaan met mensen belangrijk
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

of